Dé leasefiets nu ook voor de DGA

Registreren

De voordelen van de leasefiets voor een DGA op een rij:


Bespaar gemiddeld 25%

Gemiddeld gezien bespaar je door als DGA te kiezen voor de leasefietsregeling 25% op de particuliere aanschaf van een fiets. Doordat een DGA zich verloond binnen een onderneming ontvangt deze loon. Het leasebedrag wordt in mindering gebracht op het brutoloon waardoor het nettoloon lager uitvalt. Deze verlaging zorgt ervoor dat het aandeel belastingen en premies sterk daalt waardoor fiscaal voordeel ontstaat.

Verloon jij jezelf niet als DGA? Ga dan naar onze ZZP-pagina!

Het gemak van een all-inclusive contract

Vanuit benFietsen ontzorgen wij jou volledig. Zo zijn pechhulp, onderhoud en verzekering inbegrepen.

Betaal gespreid in 36 maanden

benFietsen begrijpt als geen andere dat jij als DGA grote investeringen wilt beperken. Vandaar dat je bij ons de leasefiets in 36 maanden betaald.

Vrije keuze van dealer en van fiets

Bij benFietsen vinden vrijheid en blijheid belangrijk. Zo werken wij met drie principes: vrije keuze van fiets, vrije keuze van merk en vrije keuze van dealer.

Welke leasefiets kies jij als DGA?

De leasefietsen hierboven zijn een voorbeeld van de fietsen die bij onze aangesloten dealers verkrijgbaar zijn.

De voordelen van de leasefiets voor een DGA op een rij:


Geen ritregistratie & geen verplicht zakelijk gebruik

Zakelijk leasen heeft als pluspunt dat je als DGA niet verplicht bent om een ritregistratie bij te houden. Daarnaast geldt dat de leasefiets ook enkel voor privé doeleinden gebruikt kan worden. Kies je als DGA ervoor om een fiets zakelijk te kopen dan ben je wel verplicht om een ritregistratie bij te houden. Tevens, geldt dan dat 10% van de kilometers zakelijk moeten zijn.

Leasefiets, leaseauto en OV

Wanneer je als DGA kiest voor de leasefiets van benFietsen gebruik blijven maken van een leaseauto of een OV-abonnement zonder problemen.

Privé en niet van de zaak

Wanneer je de zakelijk aanschaft dan komt deze op de balans te staan. De verkoop van de fiets komt dan ten goede aan de onderneming. Bij lease is dit niet het geval. Na afloop van lease kun je de fiets overnemen tegen 20% van aanschafwaarde. De fiets is dan dus privé.

Weten hoeveel geld jij kunt besparen? Gebruik de calculator hieronder!


Volg de stappen hieronder en fiets weg met een mooie nieuwe leasefiets!


Highway DGA

Stap 1: Informatie

Je klikt op de knop ‘registreren’ hieronder en vult alle gegevens in.

Stap 2: Kredietcheck

Samen met onze partner Lease a Bike controleren wij deze informatie. Vervolgens voeren wij een kredietcheck uit. Als deze is afgerond ontvang je vanuit ons een terugkoppeling.

Stap 3: Contractondertekening

Als alles is goedgekeurd dan krijg je van ons een contract. Lees dit contract even goed door en stuur deze ondertekend terug.

Stap 4: Goedkeuring

Wanneer wij het contract hebben ontvangen controleren wij of alles klopt en geven wij goedkeuring.

Stap 5: Toegang

Na de goedkeuring geven we jou toegang tot het platform. Het platform is dé plek waar je alle informatie over jouw leasefietsregeling kunt vinden.

Stap 6: Persoonlijke code

Nadat je toegang hebt gekregen tot het platform krijg je ook toegang tot jouw persoonlijke code. Met deze code ga jij naar een fietsendealer in jouw buurt. Je zoekt een fiets uit en rekent af met jouw persoonlijke code.

Stap 7: Kostenoverzicht

De laatste stap is misschien wel de belangrijkste stap. Je ontvangt iedere maand een kostenoverzicht van jouw leasefiets. Met dit kostenoverzicht kun je heel eenvoudig jouw administratie bijwerken.

Registreren

Met de leasefiets draag je ook bij aan je eigen gezondheid en vitaliteit!